1 0 188 ma48in 0 5Про затримання повідомили у СБУ у Львівській області.

"Сьогодні у місті Львові співробітниками патрульної поліції було затримано працівника УСБУ у Львівській області, який за інформацією працівників поліції перебував в стані алкогольного сп'яніння за кермом.

За даним фактом начальником Управління Служби безпеки України у Львівській області ініційовано службове розслідування. У випадку підтвердження вказаного інциденту буде вирішуватись питання щодо звільнення вказаного співробітника з органів СБ України.

Начальник управління висловив готовність надати повне сприяння правоохоронним органам в розслідуванні даного інциденту", - йдеться у дописі.

У поліції ж повідомили, що небайдужий громадянин повідомив, що водій автомобіля БМВ 528 ймовірно перебуває в стані алкосп‘яніння.

"Орієнтування кинули усім екіпажам району. І на вулиці Каховській виявили згаданий транспортний засіб. Водій перебував з ознаками сильного алкогольного сп‘яніння: запах алкоголю з порожнини рота, нечітка вимова, нестійка хода. 36-річний водій відмовився надавати будь-які документи і демонстрував поліцейським посвідчення працівника однієї із служб. Від перевірки на стан сп‘яніння він відмовився. На нього винесли постанову за відсутність документів і склали протокол за керування в нетверезому стані", - повідомили у поліції.