d8737d3308426bde77709f24c3c3a557Українські компанії почали більше заробляти, відтак, і сплачувати до казни. Про це заявив керівник відділу імпорту ТОВ «Регно Італія УА» Богдан Половко.

«Вперше за довгі роки ми відчули справжню, а не фейкову, боротьбу з контрабандою. Рідше стали помічати контрабандний товар на ринку, можна навіть сказати, що він зник. Нарешті ми побачили, що таке здорова конкуренція. Ми значно збільшили свої продажі, а, відповідно, і об’єм імпортованого товару. Це, в свою чергу, принесло додаткові кошти в бюджет. Виграли всі. Держава отримала додаткові кошти в казну, за рахунок сплачених податків та зборів. Ми, як представники бізнесу, збільшили об’єми продажу та прибутки. Кінцевий споживач отримав гарантовано якісний товар. Висновок – контрабанду можна побороти. Все залежить лише від реальних намірів особи, яка перебуває на посаді керівника митниці», - зазначив керівник відділу імпорту ТОВ «Регно Італія УА», яка стабільно є одним з найбільших платників податків на Львівщині, Богдан Половко.

Нагадаємо, 8 грудня почала працювати Нова Митниця.

Її очільник, Максим Нефьодов, одразу заявив, що буде звільнено 500 кадрів. Керівник Галицької митниці, Володимир Цабак, одним наказом звільнив 213 митників вищої та середньої ланки, шляхом не переведення їх з Львівської до Галицької митниці.

Саме це, на думку Цабака, і викликало хвилю обурень у «колишніх митників», які вилились у хвилю акцій протестів, обшуки та поширення неправдивої інформації проти нього.