7e20da7e8fa5b67370ac5d1ae2b92d32Водій BMW, який в'їхав у зупинку із людьми вчора, 19 грудня, вже 13 разів притягався до адмінвідповідальності трохи більше ніж за рік. Про це повідомили у поліції Львівщини та оприлюднили відео із місця події.

Горе-водієм виявився 37-річний львів'янин, який, окрім багатого кримінального минулого, має й чисельні адмінправопорушення.

29 грудня 2018 року він вчинив ДТП. Патрульні оформили на нього протокол за ст.124 (Порушення ПДР, що призвели до ДТП) КУпАП та винесли постанову за ч 1 ст. 126 (Керування без документів) КУпАП.

18 січня 2019 року він знову винуватець аварії і він отримав аналогічні адмінматеріали.

Через добу, 19 січня 2019 року, його зупинили нетверезого за кермом. Тоді він відмовився від перевірки, але це не привід для уникнення відповідальності. На злісного порушника склали протокол за ч. 1 ст.130 (Керування в стані сп'яніння) КУпАП.

У лютому 2019 року Галицький районний суд позбавив його водійського посвідчення на рік і оштрафував на 10 200 гривень.

З того часу, патрульні неодноразово штрафували його за керування транспортним засобом будучи позбавленим прав за ч.4 ст.126 КУпАП.

Також, у нього були штрафи за інші правопорушення.

Цьогоріч, на початку січня, патрульні виносили на нього постанови за не виконання вимог дорожнього знаку, а також, за керування без прав.

Нагадаємо, вчора близько 18-ї години на вулиці Куліша автомобіль BMW в'їхав у зупинку громадського транспорту.

Внаслідок автопригоди постраждала 25-річна жінка. Її госпіталізували до медичного закладу. За попередньою інформацією, у неї забої та закрита черепно-мозкова травма.

На час скоєння ДТП на зупинці перебувало ще близько десяти осіб. На щастя, ніхто з них не постраждав. Люди відбулись переляком.

Автомобіль евакуювали.

Зараз вирішується питання правової кваліфікації події, проводяться першочергові слідчі дії.