1 0 kj
Фото: "Сьогодні"
У Дніпрі "наливайку", в якій алкоголь продавалинавіть дітям, забарикадували бетонними блоками. Про це мер міста Борис Філатов написав на своїй сторінці в Facebook, пише "Сьогодні".

Скандальний заклад "Градус" знаходиться на вулиці Титова, 8. Філатов зазначив, що тут не тільки "пригощали" дітей, а й продавали алкоголь цілодобово. Все це робили, не зважаючи на заборони міської влади. Крім того, "наливайку", за словами мера, "кришували" "правоохоронці" всіх мастей.

Відомо, що містяни мало не щодня скаржилися на цей заклад. Адже, крім порушень правил торгівлі, тут збирався "контингент", який щодня пиячив. У зв'язку з цим інспекція з благоустрою Дніпровської міської ради підіслала в наливайку неповнолітнього. Дитині без проблем продали алкоголь.

"Це серйозне порушення, за яке передбачено штраф – від 6800 гривень та анулювання ліцензії на право здійснення роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами", – розповів начальник інспекції з благоустрою Дніпровського міської ради Руслан Мороз.

Зараз ліцензію закладу анулювали, а вхід в нього перекривають бетонні блоки.

1 0 kj1