1 0 devushka zhenshchina telefon zvonok razgovor sotovyi mobilnyi smartfon
Фото ілюстративне
Поліцейські притягнули львів’янку до відповідальності за неправдиві повідомлення про вбивства.

За вчинене правопорушниці загрожує покарання - штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян. Про це повідомляють у поліції області.

Вчора, 30 квітня, близько 20.45 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від жительки міста Львова про вбивство. За вказаною у повідомленні адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група Галицького відділу поліції та працівники інших служб. За десять хвилин після першого повідомлення ця ж громадянка знов зателефонувала на оперативну лінію, повідомивши про ще одне вбивство. За вказаною адресою також виїжджали правоохоронці. В обидвох випадках інформація про вбивства не підтвердилась.

Поліцейські встановили особу жінки, котра надавала неправдиві повідомлення – нею виявилась 55-річна львів’янка, котра раніше вже притягувалась до адміністративної відповідальності за подібні правопорушення. На час здійснення дзвінків вона перебувала у нетверезому стані.

Правоохоронці склали на жінку протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст.183 (Завідомо неправдивий виклик спеціальних служб) КУпАК. За вчинене їй загрожує покарання - штраф від трьох до семи неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.