6 85 696x383Минулого тижня головний лікар Івано-Франківської Центральної міської клінічної лікарні Тарас Масляк у соцмережі Фейсбук поскаржився на роботу «журналістів», котрі зневажливо поставились до медперсоналу, волонтерів та заявили, що інформація щодо кількості хворих у лікарні є брехнею.

Про це Тарас Масляк написав на своїй сторінці у Фейсбуку, пише місцеве видання Правда ІФ.

8 74 1024x576
Тарас Масляк
“Я звертаюся від лиця усіх медиків до усіх журналістів: ви не маєте права зневажати і принижувати медиків ні сьогодні ні будь коли!

Я сьогодні пішов на зустріч якимсь «журналістам» Остап Стахів прийшли в ЦМКЛ для того, щоб по їхнім словам «висвітлити ситуацію щодо коронавірусу». А вони, недожурналісти, поступили по-свинськи і прийшли спаплюжити як лікарню, так і усіх медиків не лише Івано-Франківська, а й цілої України!

Ми не мали права заводити їх у палати і показувати пацієнтів, бо дотримуємося правил конфіденційності. А вони перекрутили даний факт і сказали, що лікарня начебто пуста і це повний фейк щодо кількості хворих.

Я не дозволю нікому опускати ні охорону, ні волонтерів, ні тих лікарів, які працюють за 3000 гривень ризикуючи своїм життям і життям своїх рідиних!

Я передивився їхній ефір і побачив через яку призму зневаги і нахабства вони подавали викривлений матеріал.
За це свинство, я готовий подати на цих «недожурналістів» в суд на 500 000 тисяч гривень за те, що вони опускають та принижують медичний персонал.

Я звертаюся до усіх журналістів: я не дозволю нікому принижувати нашу лікарню і наших працівників від волонтерів, до лікарів, від охорони до санітарок. Майте совість!
Якщо таке ставлення до нас буде продовжуватися, ми усі звільнемося і віддамо відповідальність за ваше життя просто долі”, - каже головний лікар Тарас Масляк.

Ситуація, яка виникла у Остапа Стахіва із медиками Івано-Франківська була не перша у його "активістській кар’єрі". Раніше Остапа Стахіва у центрі Львова вже кидали до смітника та облили зеленкою за організацію замовникх сюжетів та проплачених "розслудувань".