innnn
Умовне фото

У бібліотеці-філії № 17 Централізованої бібліотечної системи для дорослих міста Львова, що знаходиться на вул. Городоцькій, 285 .- пограбування. Іннотека – це сучасний бібліотечний простір, який працюватиме у Львові на місці колишнього кінотеатру «Арлекіно».

За словами Любові Цяпало, директорки ЦБС для дорослих у Львові, - це не перша крадіжка в приміщенні, де буде майбутня іннотека міста. Так, ще раніше тут мали місце дві крадіжки. І, тому підрядник, який проводить роботи з облаштування іннотеки, вікна й двері облаштував металевими решітками. Як повідомляє сайт Львівської міської ради: «Оскільки там ремонтують фасад, то зловмисники скористались риштуванням, залізли на нього, розбили малу шибку, через яку просунули руку і відкрили вікно. Так вони проникли до середини. Їм вдалось винести з приміщення бібліотеки 5 невеликих радіаторів (батарей). Великі радіатори також зняли, але вочевидь не змогти їх викрасти. На місці працювали правоохоронці», - про це розповідає і ділиться керівниця бібліотечної системи міста.

Що ж буде на базі бібліотеки-філії № 17 та колишнього кінотеатру? Тут готують відкривати іннотеку, що буде центральним майданчиком і платформою для мікрорайону, яка має на меті відповідати на культурні запити мешканців та громад. Новий простір вміщуватиме читальні зали, коворкінг-зону, так звану конференц-частину: для проведення лекцій, майстер-класів, воркшопів тощо.