098765467За повідомленням Львівського регіонального центру з гідрометеорології на території області 26 травня вдень грози, під час гроз подекуди шквали 15 – 20 м/с, град.

У місті Львові впродовж усього дня у Львові утримається хмарна погода. Удень піде сильний дощ, який до вечора повинен послабшати. Після обіду тепература підніметься до позначки +13°-14°С.

Завтра, 27 травня, у Львові весь день буде хмарним. Нічний дрібний дощ до ранку стихне. Удень та ввечері він йтиме знову з більшою силою. Вночі температура +8°-10°С, а вдень максимум +15°-16°С

iuu765467890675Головне управління ДСНС України у Львівській області закликає громадян дотримуватися елементарних правил безпеки та проявляти пильність та обережність, перебуваючи на вулиці.

Намагайтеся не ходити попід розлогими деревами, а також тримайтеся подалі від рекламних щитів та ліній електропередач, адже пориви вітру можуть спричинити їх пошкодження. Також за можливості не паркуйте автомобілі під нестійкими конструкціями.

Просимо Вас відповідально ставитись до власного життя та життя своїх рідних і в разі небезпеки телефонувати до Служби порятунку “101”.