101334234 3075633379156933 7591749463304044544 n
фото та відео: Ігор Зінкевич
Сьогодні вночі, з 29 на 30 травня, на Львівщині затримали із підозрою на кермування у стані алкогольного спяніння (130 ст.) Кабелька Дмитра Михайловича начальник УОАЗОР ГУНП у Львівській області. Згодом під час медичного огляду підозра не підтвердилась. Про це повідомив керівник ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич.

Правоохоронця зупинили за кермом власного авто. Про причину зупинки наразі не відомо. Працівник поліції відмовився здавати показники на місці за допомогою драгера, але погодився їхати в лікарню здавати аналіз на алкоголь.

"За результатами експертизи аналізу у начальника УОАЗОР ГУНП у Львівській області не виявлено алкоголю в крові. Розумію буде слідство і остаточна інформація буде зрозуміла після завершення слідства, але мушу визнати, що наразі вважати що був стан спяніння - безпідставно.

З інформації, яку ми почули від представників ГО "Варта 1" в самій ж лікарні від працівників медзакладу (в усній формі) - не підтверджується стан спяніння після огляду медиками. Весь процес від затриманя до здачі аналізу проходив не більше двох годин", - сказано у повідомленні.

Довіка: УОАЗОР здійснюють координацію, аналіз, планування, контроль та узгодження діяльності структурних підрозділів апарату ГУ Нацполіції та її відокремлених структурних підрозділів.