5defb5ef6d548 e0fec2b25ce053175f728bc1c2b5ec28Тестування на COVID-19 виявили позитивні результати в окремих гравців та серед персоналу львівських «Карпат». Інфіковані одразу ж були переведені на режим самоізоляції, симптоми захворювання відсутні. Про це повідомляє офіційний сайт футбольного клубу.

Керівництво Української Асоціації Футболу та Української Прем’єр-ліги було оперативно повідомлено про ситуацію у таборі команди. Очікуємо, що невдовзі буде офіційно ухвалено рішення про неможливість проведення календарного матчу «Карпати» – «Маріуполь».

ФК «Карпати» запевняє, що надасть усю необхідну допомогу членам команди та працівникам клубу заради непоширення COVID-19.

Як повідомляють ЗМІ, це три футболісти – два захисника і воротар. Зокрема, у Владислава Дубінчака, Андро Гіоргадзе, а також у одного з голкіперів. У першій команді львів'ян числяться три воротарі - Олег Кудрик, Антон Каніболоцький і Володимир Маханьков.

Зазначається, що в понеділок члени ФК пройдуть ще одне тестування.

Матч 24-го туру Української прем'єр-ліги "Карпати"-"Маріуполь" мав відбутися 31 травня о 14:00.

Сайт УПЛ офіційно повідомив про скасування матчу "Карпати"-"Маріуполь".

"Матч 24-го туру "Карпати" — "Маріуполь" за рішенням Дирекції УПЛ не відбудеться. Причина — тестування на COVID-19 виявили позитивні результати в окремих гравців та серед персоналу "Карпат", - сказано у повідомленні.