1 0 тенн3
Фото: "Галас"
Історія кохання тернопільських відйськовослужбовців 44-ої артилерійської бригади переросла у романтичну й зворушливу пропозицію руки та серця.

Щаслива подія відбулася на Рівненському полігоні, передає "Галас".

“Офіцер, перед вибуттям в ООС, подарував каблучку та букет троянд майбутній нареченій. Військовослужбовці познайомилась чотири роки тому у Тернопільській військовій частині де проходять зараз службу. Роман на той час був командиром підрозділу, Вікторія тільки прийшла на службу. Зустрівши красуню, молодий офіцер закохався з першого погляду, але не наважувався зізнатися, щоб не порушувати субординацію, а разом з тим дати можливість адаптуватися радіотелефоністці у роботі. Обом закоханим по 25 років. Роман з Київської області, Вікторія з Волині. Два роки тому офіцер таки зізнався у почуттях Вікторії, з того часу вони разом. Не зважаючи на ритм військової служби, поїздки на Схід, полігони, щемливі миті зустрічей та проводів на залізничному вокзалі, стосунки пари кристалізувались та зміцнились наче моноліт”, – розповів прес-офіцер 44-ої артбригади Юрій Кульпа.

1 0 тенн2

Також він зазначив, що молодята уже знайомі з батьками один одного й налагодили теплі стосунки. Весілля планують наприкінці літа.

“Улюблена моя, мій світ, моя стихія і моя удача. Ти моя радість, ти моє дихання і моя душа. За цей час ти стала найдорожчою людиною для мене, моїм стимулом життя, моєю мрією. Люблю тебе і прошу стати дружиною мені на все життя». – Такими словами освідчився коханій командир роти, старший лейтенант Роман Цимбал під час заходів бойової підготовки на Рівненському полігоні. Майбутня наречена приголомшена, нічого не підозрюючи про задуми Романа, зі сльозами на очах від радості відповіла – Так!”.