1 0 метро
Фото ілюстративне
У четвер, 4 червня, у чергову частину Управління поліції охорони у Львівській області надійшов виклик з одного з львівських торгових центрів. За вказаною адресою негайно виїхала група реагування. У приміщенні правоохоронці виявили чоловіка, який поводився неадекватно, нецензурно лаявся, погрожував працівникам та розкидав товар з полиць. 

Про це повідомляє Головне управління Національної поліції у Львівській області.

На місце події прибула слідчо-оперативна група Сихівського відділу поліції. Правоохоронці заспокоїли чоловіка та доставили його у територіальний підрозділ поліції для встановлення обставин події. Проте під час опитування громадянин знов почав поводитися неадекватно, несподівано напав на співробітника Сихівського відділу поліції та наніс йому кількох ударів, спричинивши тілесні ушкодження.

Зловмисником виявився 28-річний мешканець Тернопільської області. Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 2 ст. 345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) та ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – до п’яти років позбавлення волі.

Зловмисника затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу  України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.