1 0 рукавичкаПід таким слоганом навчально-реабілітаційний центр "Джерело" спільно з мережею магазинів "Рукавичка" вже вдруге проводить благодійну акцію для дітей та молоді.

Придбавши на касах магазинів мережі "Рукавичка" у Львові і Львівській області символічні рукавички та особливу наліпку – рожеву рукавичку, її вартість – 10 гривень, можна пожертувати кошти на благодійність.

"Усі зібрані кошти від продажу наліпок  будуть передані на підтримку дітей та молоді з важкими особливостями розвитку Центру Джерело. Дуже хочемо разом з вами зібрати 100 тисяч гривень  для того, щоб 7 джерельних мікроавтобусів з підйомниками щодня привозили на заняття та реабілітацію більше 100 дітей, які здебільшого переміщуються за допомогою інвалідних візків та, на жаль, не мають інших альтернатив доїзду до Центру", – йдеться на сайті навчально-реабілітаційного центру.

"Ваші 10 гривень важливі для досягнення мети. Давайте заклеїмо вітрини магазинів величезною кількістю рукавичок  і покажемо що добро не йде на карантин!", – закликають у "Джерелі".

Контактна особа для ЗМІ:
Ганна Осадчук
063 410 76 70
координаторка фандрейзингових проєктів
Навчально-реабілітаційний центр "Джерело"