mp 06 13 0003
фото умовне
Відповідне звернення на Facebook оприлюднив Президент України, який і розповів, як, підключившись в групу далекобійників в соцмережі, дізнався багато цікавого...

“Не знав, що є така проблема, як зберегти дороги. Тому що є різні машини, різні водії, перевантажені, вони собі їдуть, у них своя робота, їм все одно, що держава витрачає на 1 км доріг приблизно 1 млн доларів. Їм все одно, у них своє життя”, — сказав Володимир Зеленський.

Президент уже зреагував: задля вирішення цієї проблеми було підключено Службу безпеки, Національну поліцію та Державтоінспекцію, щоб не було перевантаження. Проте, зі слів гаранта Конституції, водії все одно спромагались об’їжджати блокпости та ухилятись від перевірок, - пише "Varta". 

“І знайшов я зі своїми хлопцями таку групу, називається вона „ГВК ваговий контроль“. Там 17 864 людини. Так хочу вам сказати, хлопці — 17 864-й — це я. Підключився я до цієї групи і подивився, коли далекобійники, водії, які везуть перевантажені машини, один одному кажуть: “По Коблево їдемо, там вільно, там тільки поліцейський“, “На Умань не їдемо, там уже серйозно, заборонено“. Розвеселили ви мене і розвеселили всіх. Хотів би вам просто сказати, що ви хлопці — засранці. Ми тут хочемо щось хороше зробити для країни, а ви допомагати не спроможні, але хоч трішечки не заважайте. Бо все одно всі чати ми знайдемо, і вас також знайдемо, і буде боляче”, — додав Володимир Зеленський.