1 0 синь
На фото Олег Синютка
Нічого дивного у тому, що Зеленський втрачає довіру немає, адже це реакція людей на ту реальну ситуацію, яка зараз є у державі. 

Про це у кулуарах парламенту журналістам заявив народний депутат від “Європейської Солідарності” Олег Синютка.

“Люди не сліпі. Вони бачать, що падає промислове виробництво. Малий і середній бізнес бачить, що не просто падають їх доходи, а держава не робить жодних кроків, щоб їх підтримати. Реально сьогодні уже статистика влади демонструє не тільки падіння доходів бюджету, але й падіння реальних доходів людей. На фоні цього, звичайно, влада не може отримувати дивідендів за рахунок “відосиків”, які вони знімали та різних статей, які вони публікували у соціальних мережах. Люди нарешті відчули, як це все відбувається насправді”, – сказав Синютка.

Народний депутат наголосив, що рік тому люди просто повірили у казку.

“Тому що, я переконаний, люди розуміли реальні небезпеки, які могли бути у зв’язку з непррофесійністю та непідготовленістю цих людей, а також у зв’язку з тим, що ці люди, “слуги народу” не мали реальної стратегії та плану дій. Але люди, напевне, вважали, що ці загрози не є такими значимими у порівнянні із тою казкою, яку обіцяли”, – підкреслив нардеп від “Європейської Солідарності”.