aopen graph test image
фото ілюстративне

500 тисяч гривень - таку суму необхідно сьогодні зібрати. Фани активізовуються, аби надати фінансову підтримку футбольному клубу.

- Ми фанати, чи ми вівці, - так категорично висловлюється один із фанів та громадський діяч Андрій Пишник. - Будемо сидіти і писати гнівні коменти в неті, чи може спробуємо врятувати "Карпати"?

Півтора мільйони, то не є аж надто велика  сума для нас. Впевнений, що скинувшись по 100 грн., ми можемо за один-два дні назбирати необхідну суму, щоби команда змогла виїхати на другий матч з Маріуполем. Коли, як не зараз нам об'єднатись і показати, що ми справжні Леви? (а не вівці).

Олег Смалійчук, дайте номер карти, чи рахунку – впевнений, що разом врятуємо ситуацію. Це не тільки ваш з Коломойським клуб – це і наша команда. І ми також маємо право вирішувати, чи повинні Карпати дограти чемпіонат, чи ні. Друга гра з Маріуполем повинна відбутись!!!! Прошу вас зробити все для цього!

Андрій Пишник у фб просить зробити максимальний репост оголошення: "Якщо хтось має прямий зв'язок зі Смалійчуком, чи Ящишином, то задзвоніть їм, хай оприлюднять рахунок. Часу дуже мало – треба рятувати "Карпати"! - додає захисник ФК "Карпати".