23 main v1583953031Вчора, 8 липня, близько 15:10 год. у м. Львові по вул. Володимира Великого 26а постраждав пасажир тролейбуса. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

45-річна водійка маршруту № 23 “Автовокзал – вул. Ряшівська” на зупинці не помітила, що пасажир, 34-річний львів'янин не встиг піднятись у салон, та почала рух.

Пасажир звільняючи затиснуту дверима руку, втратив рівновагу та впав під заднє колесо тролейбуса.

Внаслідок ДТП пасажир отримав тілесні ушкодження та із діагнозом: “політравма”, госпіталізований в реанімаційне відділення ЛШМД.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - штраф від трьох тисяч до п’яти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Проводиться досудове розслідування.

ОНОВЛЕНО: "Львівелектротранс" проводить службове розслідування через травмування пасажира.