thumbnail tw 20190113203226 1990За неявки на матч футбольний клуб "Карпати" вигнали із прем'єр-ліги. Ще раніше "зелено-білим" загрожувала втрата професійного статусу.

Як відомо, ФК "Карпати" не приїхали на два поєдинки УПЛ проти "Маріуполя" в рамках 24-го та 29-го турів чемпіонату. Контрольно-дисциплінарний комітет УАФ, розглянувши справу, на підставі статті 9 Регламенту УПЛ вирішив зарахувати "зелено-білим" у вказаних матчах технічні поразки з рахунком 0:3 за неявку на гру без поважної причини. ФК "Маріуполь", відповідно отримав дві технічні перемоги.

Крім того, за повторну неявку на матч УПЛ без поважної причини Карпати виключені з Прем'єр-ліги 2019-2020. У матчах, що залишилося зіграти після повторної неявки, львів'янам зараховані технічні поразки (-:+), а командам-суперницям - технічні перемоги (+:-), - повідомляє офіційний сайт УАФ. Очевидно, що "Карпати" матимуть право на оскарження даного рішення в Апеляційний комітет УАФ. Нагадаємо, раніше уже повідомлялося, що "зелено-білі" можуть втратити свій професійний статус. Ймовірний також варіант, що "Карпати" в наступному сезоні гратимуть в Першій чи другій лізі.