a109017993 1445740775626289 5913876655970303386 nПро це звітує Управління освіти у Львівській міській раді. Відомcтво оприлюднило про це відповідний пост у мережі. Тепер останнє слово - за комісією з питань ТЕБ і НС.

Упродовж минулого тижня наші фахівці перевіряли готовність садочків до відкриття, - розповідають в Управлінні. За цей час перевірено 102 садки та 9 освітніх закладів з дошкільним відділенням.

Так, всі дитсадки мають наявні оголошення про заборону входу сторонніх осіб, біля входів є розмітка, яка сповіщає про дотримання дистанції. А на входах облаштовані місця для обробки рук та взуття (спеціальні килимки для ніг). Тоді як, медичні сестри та вихователі завели журнали вимірювання температур та обліку перебування дітей та працівників.

Поза тим, в усіх групах відсутні великоворсні килими та м’які іграшки, дитячі меблі розташовані в такий спосіб, щоб забезпечити необхідну дистанцію. Усі інші іграшки - продезінфіковані.

засоби дезінфекції теж забезпечені заклади: усі дезінфікуючі засоби знаходяться у відповідних шафах, а в кожному медичному блоці є ізолятор, що облаштований усіма необхідними засобами та меблями. Помічникам же вихователів, працівникам кухні та медичні працівники пошили спецодяг для роботи. Обслуговуючий персонал та педагогів проінструктували і навчили правилам роботи під час послаблення карантинних заходів.