1 0 лева
Фото: "Левандівка сіті"
У мережі інформують, що у Львові почастішали випадки, коли педофіли чіпляються до дітей та пропонують інтим. Нещодавно знову був випадок на Привокзальній.

Про це повідомили у "Фейсбук" в спільноті "Левандівка Сіті".

"Зараз все частіше є випадки , коли педофіли в білий день чіпляються до дітей з сексуальними збоченими пропозиціями. Нещодавно знову був випадок на Привокзальній, а це Залізничний район і до Левандівки дуже близько. Публікуємо текст з оригінального посту і фото , щоб знайти цю тварину і передати в поліцію. Коли згвалтують знову чиюсь дитину, то буде вже пізно.  Звертаємось до поліції, щоб знайти збоченця», – йдеться у повідомленні.

Також у спільноті наводять текст посту про педофіла:

"Ця особа вчора чіплялась до дівчинки. Виглядає вона на років 12, хоча насправді старша, та дуже тендітна й маленька на зріст. Це коліжанка моєї доньки. Дитина йшла за хлібом і кефіром в магазин.

Цей тип причепився до неї, попросивши допомогти з телефоном, бо сам не вміє, мала одізвалась, для неї він старша людина, хотіла допомогти, а він йшов з нею до магазину, пропонував йти в кафе, а потім до нього в гості… Тримав за руку, пробував завести в темні провулки. Мала злякалась й зацепеніла. Просилася, що їй треба додому, що ніде не піде.
Оскільки мама дівчинки в лікарні, а вдома лише старенькі бабця з дідом, повела його до нашого будинку, мовляв, вона тут живе. Обнімав, притискав до себе, та цілував у щоки, бридота! З переляку мала зробила помилку, дала йому номер телефону, бо тиснув на неї, щоб набрала його номер. Але завдяки цьому ми знайшли його у Вайбері.

Заскочила в під’їзд, постояла трохи. Коли зайшла до нас, бліда, зі сльозами, розповіла ситуацію, чоловік кинувся його наздоганяти, але й сліду вже не було. А чоловік налаштований руки йому переламати! Якщо подзвонить малій, будемо розбиратись!

Ситуація сталась на Привокзальній, в районі костелу. Казав малій, що недалеко тут живе.

Попередьте своїх дітей, нагадайте їм, щоб не відповідали ні на які пропозиції, якщо потрібна комусь допомога, навколо є багато дорослих! Прошу про репост! Вже звернулись в поліцію!", – йдеться у дописі.

1 0 запр