1 0 рее
Фото ілюстративне
В Одесі чоловік вибив скло в чужій квартирі, щоб залазити туди і відпочити після поїзда. Причому, він приїхав зі Львова, де йому дали умовний термін за аналогічний злочин. Всього за його плечима 11 судимостей, а тепер додалася і 12-та, тож проблема з вибором ночівлі для нього вирішена на найближчі 3 роки.

Про це повідомляє Українська Служба Інформації.

За останні 34 роки гастролера 8 раз судили в Харкові, по разу в Києві, Севастополі та Львові, а ув'язненням на 3 роки для нього закінчився суд в Одесі. За цей час його звинувачували в злісному хуліганстві, грабежі, крадіжці, невиконанні службових обов'язків. Останньою статтею стало порушення недоторканності житла.

За цей злочин у Львові суд дав йому рік умовно. Після оголошення вироку рецидивіст сів на поїзд і поїхав до Одеси. Він вирішив, що йому потрібно відпочити, розбив скло в будинку, біля якого знаходився, і проник до чужої квартири.

У суді він заявив, що нічого красти не збирався, а просто хотів поспати і відпочити з дороги. Непрошеного гостя помітили сусіди господині квартири, вони викликали поліцію і затримали його до приїзду правоохоронців. Суд засудив його до 3 років в'язниці.