1 0 рол1
Фото: Фейсбук
У парку "Високий Замок" у підніжжя самої гори сьогодні працівниками ЛКП "Зелене місто" було виявлено самовільні будівельні роботи. Присутні на місці особи пояснили, що зводять церкву, яка за їхніми словами - колись там була.

Про це у мережі "Фейсбук" повідомив директор департаменту "Адміністрація міського голови" Євген Бойко.

1 0 рол2
Фото: Фейсбук

"Служитель церкви представився греко-католицьким єпископом Михайлом (прізвище назвав Коваль), а свою конфесію назвав Єдиною Соборною та Апостольською церквою. Допомагає йому "піддиякон" Михайло.

Щоправда жодних установчих документів релігійної громади, ані жодних документів щодо будівництва пред'явити не змогли, яких і в принципі не існує.

Безперечно, місто звернеться в поліцію та в інші контролюючі органи, для призупинення незаконного будівництва. Також важливо з'ясувати, хто ці люди, і, щоб на Високому Замку, чи деінде в місті не з'явились квазірелігійні утворення.

Просимо також церкви міста в можливий спосіб застерегти своїх вірян від участі у можливих дійствах подібних організацій.

Познайомитися з ключовими особами та способом організації їх роботи можна з відео та фото, які додаю", – йдеться у дописі.

1 0 рол2

1 0 рол3

1 0 рол4

1 0 рол5