zhenshhina
фото УНН
Під час захоплення "терористом" банківської установи у центрі Києва, її співробітники перебували на робочих місцях. Директору відділення Наталія, передає УНН, вдалося домовитися з терористом, щоб він відпустив співробітницю (блондинку на фото), а замість неї залишилася вона.

Про це розповіла голова правління “Універсал Банку” Ірина Старомінська на своїй сторінці у Fаcebook.

“Я хочу розповісти про нашого директора відділення Наталію. Яка зреагувала блискавично. Поки терорист розмовляв зі співробітницею, вона запропонувала йому води і в цей проміжок часу встигла довести до відома центральний офіс про подію, натиснула тривожну кнопку, швидко вивела з відділення всіх клієнтів і співробітників, і домовилася з терористом, щоб він відпустив співробітницю (блондинку на фото в інтернеті), а замість неї залишилася вона”, — написала Старомінська.

За її словами, три години Наталія вела діалог з неадекватною людиною.

117202188 10218048638830831 7181342429593022341 n
фото із Facebook - відважна керівниця банку Наталія, яка три години провела із терористом

“Вона змогла взяти у нього паспорт, зробити копію і переслати колегам, паралельно закладаючи вікна папками, на вимогу злочинця, щоб снайпер не потрапив. Грошей він не просив, якщо кому цікаво”, — зазначила вона.

Нагадаємо, громадянину Узбекистану, який погрожував вибухом у столичному бізнес-центрі сьогодні планують повідомити про підозру та вручити клопотання про обрання запобіжного заходу.