02697e2d7914e7e30362d73d6befde98
фото ТСН
Маленька дівчинка, яку напередодні ввечері тричі переїхав автомобіль у Дрогобичі, перебуває у реанімації в лікарні ОХМАТДИТ у Львові. Стан 4-річної дитини вважається важким, але, на диво вона, не отримала жодного перелому. Про це пише ZAXID.NET з посиланням на головна лікарку обласної клінічної дитячої лікарні Олександру Бурду.

«У дитини важкі тілесні ушкодження: закрита черепно-мозкова травма, численні садна голови, тулуба та кінцівок. Окрім того у неї гематома печінки. Наразі невідомо, що буде з цією гематомою. Дівчинка під постійним наглядом лікарів», – розповіла Олександра Бурда. - На диво, у дитини немає жодного перелому.

Зараз дитина перебуває у свідомості. Від вчора дівчинці провели численні обстеження та аналізи, а сьогодні їй роблять комп’ютерне обстеження голови. Результати КТ ще не відомі.

Коли 4-річна дівчинка каталася на самокаті, 19-річний водій автомобіля Volkswagen Golf, рухаючись заднім ходом, наїхав на неї. Цей момент зафіксували камери спостереження. На відео чітко видно, що водій спершу зачепив дитину заднім колесом, потім переїхав її переднім. Коли дівчинка вже лежала на землі, водій не зупиняючись, ще раз переїхав її лівим переднім колесом.