1596792535 6436 1043x380Штраф у розмірі 850 гривень – стільки заплатить місцевий депутат Степан Цмоканич із міста Сколе за побиття жінки. Чоловіку не сподобалось, що вона розпочала будівництво на ділянці, на яку той положив оком, повідомляє ЛМН.

Конфлікт між депутатом та жителькою Сколе розпочався із словесної перепалки. Люди сперечалися та переходили на нецензурну лексику. Ситуацію на телефон зазняв свідок, з яким прийшла жінка. Депутат розлютився та спочатку вдарив жительку Сколе по обличчі від чого та впала до землі, а потім накинувся ще й на чоловіка, який все фільмував.

Як пізніше з’ясувалося, суперечка виникла між Цмоканичем та жінкою через землю. Мешканка Сколе хотіла на ділянці звести собі гараж, а як виявилось в депутата також були плани на цей шмат наділу.

«У поліцію звернулась 53-річна мешканка Сколе. Вона розповіла, що на вулиці Василя Стуса у райцентрі її побив візуально знайомий чоловік. На місце негайно виїхали правоохоронці. Як встановили, до скоєння правопорушення причетний 48-річний мешканець райцентру, – розповіла Світлана Добровольська із поліції Львівщини. – Зараз призначено судово-медичну експертизу. Проводиться досудове розслідування».

За фактом умисне легке тілесне ушкодження поліція відкрила кримінальне провадження. Депутату загрожує штраф у розмірі 850 грн, або ж рік виправних робіт.

До речі, як стало відомо згодом, за цей індицент Степана Цмоканича виключили із партії, яку він представляв.