21ee
всі фото поліції
Дві нетверезі ДТП трапилися на очах у патрульних в одному районі дуже близько.

Вчора близько 22-ї години на вулиці Варшавській патрульні оформляли дорожньо-транспортну пригоду. Раптом поруч трапилася ще одна аварія. Зіштовхнулися Volkswagen Passat, Opel Vectra та Daеwoo Lanos.

Про це повідомляють у відділі комунікації місцевої поліції. 

45-річний водій першої автівки мав ознаки алкогольного сп'яніння. Він погодився пройти перевірку. Результат алкотестера Drager — 1,97 проміле.
Чоловік отримав постанову від патрульних за ч.1 ст.126 ( Керування транспортним засобом без необхідних документів) КУпАП.

Також, на порушника склали два протоколи: за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП та за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

Другий випадок стався вже сьогодні близько 1-ї години ночі на перехресті вулиць Пасічна-Медова Печера. На очах патрульних трапилася ДТП.

Автомобіль Mitsubishi Lancer виїхав з прилеглої території, збив дорожній знак 3.34 "Зупинка заборонена". Водій замість того, аби зупинитися, поїхав далі.

Патрульні дали йому вказівку зупинитися через гучномовець та увімкнули проблискові маячки червоного та синього кольорів.

Порушник ніяк не міг зупинитися. Рухався то вперед, то заднім ходом.

Коли водій відчинив дверцята, то ледь вийшов з автомобіля.
У 24-річного чоловіка були очевидні ознаки алкогольного сп'яніння. Прилад Drager підтвердив це. Результат — 1,25 проміле.
На чоловіка склали два протоколи: за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП та за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП.

11w123e2ej2k