7654356788908908Сьогодні, 20 вересня, на спортивній базі Львівського державного університету фізичної культури імені Івана Боберського (вул. Черемшини, 17) завершився Кубок України з фехтування на рапірах серед чоловіків та жінок, який тривав упродовж двох днів.

Змагання з фехтування повернулися до Львова після великої перерви, викликаної пандемією COVID-19.

Сьогодні тріумфом львівських рапіристів завершилися командні змагання серед чоловіків. Переможцями змагань стала команда Львів-1 (Клод Юнес, Ростислав Герцик, Максим Гаравський та Ігор Юрін), яка у фіналі з рахунком 43:36 перемогла першу команду Києва. А третє місце в командних змаганнях стала команда Львів-2 (Даниїл Гойда, Олексій Стрельцов, Юрій Джус і Михайло Боднар). В "бронзовому фіналі" наші спортсмени з рахунком 45:30 виграли у команди Миколаїв-1.

А напередодні відбулися особисті змагання, в яких бронзовими призерами стали львів'яни Даниїл Гойда і Клод Юнес. У півфіналі Юнес поступився з рахунком 14:15 майбутньому переможцеві Кубка України Дмитру Чучукалу з Києва, А Гойда програв теж киянину Андрієві Погребняку, який в підсумку став другим.