IMG 6261У ЛКП «Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького» проводять масштабні ремонтні роботи. Зокрема, зараз паралельно проводять капітальний ремонт центрального входу в парк, реконструкцію трибуни стадіону «Юність» та облаштовують гандбольний майданчик. Також проводять протиаварійні роботи підпірної стінки в північній частині стадіону. 

«В Парку культури зараз проводиться декілька важливих капітальних робіт. Перше — це реставрація арки. Дуже складні роботи, є ряд елементів, які потрібно зберегти. Вона буде підсвічуватись, буде доступною для маломобільних груп населення. Друга частина робіт — замощення другої трибуни. Станом на зараз роботи завершені на 30%. Працюємо над доступністю та збереженістю зелених насаджень. Третє - це облаштування гандбольного майданчика, який ми відкриємо вже за кілька тижнів. І останнє - це ремонт підпірної стінки, яка з'єднує атракціони і стадіон», — наголосив Андрій Москаленко, заступник міського голови з питань розвитку.

Роботи планують завершити до жовтня. Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.  IMG 6394IMG 6400IMG 6474IMG 6464