mKO 8ihxnvcКурсант, який внаслідок авіакатастрофи на Харківщині перебував у лікарні у вкрай важкому стані – помер, повідомляє УНН.

Ним виявився випускник Львівського ліцею імені Героїв Крут Віталій Вільховий.

KAsWcA sI0Qi9Iwlesmd9MСтаном на 10:50, людина, яка внаслідок авіаційної катастрофи перебувала у лікарні у вкрай важкому стані - померла. Також повідомляється, що усього загинуло 23 людини, 1 особа постраждала.

Пошуки трьох осіб тривають, кажуть рятувальники.

Раніше стало відомо, що в результаті авіакатастрофи у Чугуївському районі у критичному стані перебуває львів'янин.

Як повідомлялося, Андрій Таран назвав попередню причину авіакатастрофи на Харківщині. За попередньою оцінкою фахівців злітної безпеки, відбулася відмова якогось датчика у лівому двигуні літака АН-26.

Нагадаємо, на Харківщині розпочала работу комісія по розслідуванню причин катастрофи. Перед цим на місці падіння літака на Харківщині знайшли ще одне тіло загиблого.

Раніше у СБУ повідомили деталі і хронологію авіакатастрофи на Харківщині.

Як повідомлялося раніше в УНН, "чорну скриньку" на місці авіакатастрофи на Харківщині не знайдено. На місці катастрофи знайшли тіла тільки 22 людей.

У зв’язку авіакатастрофою військового літака Ан-26 під містом Чугуїв ускладнено рух на трасі "Київ — Харків — Довжанський".

Також стало відомо, що Державне бюро розслідувань розпочало досудове розслідування авіакатастрофи військового літака ЗСУ, який розбився 25 вересня під Чугуєвом. За фактом авіакатастрофи відкрито кримінальне провадження. На борту військового літака перебувало 27 осіб. В Офісі Генпрокурора України повідомили, що під час авіакатастрофи загинули 25 осіб, двоє постраждалих — у важкому стані в лікарні. На борту літака знаходилися курсанти Харківського університету Повітряних Сил ЗСУ.