121400522 341213270640070 1470009531541208526 nКандидати до Львівської обласної ради та Львівської міської ради від президентської партії «Слуга народу» Максим Козицький і Тарас Кльофа звернулися до виборців із закликом не ігнорувати місцеві вибори. 

Потурбуватися про те, аби голосування в регіоні проходило безпечно, обіцяє Максим Козицький, що кандидує до Львівської обласної ради, а зараз очолює Львівську обласну державну адміністрацію. Він акцентує, що безпека громадян – понад усе. І додає: впевнений, що цієї неділі громадяни зроблять усвідомлений вибір.

«Цієї неділі на нас чекають особливі вибори. По-перше, тому що вони пройдуть за новими нормами закону, по-друге, після них громади нарешті в повній мірі відчують переваги децентралізації. І саме через це особливо важливо, аби ваш вибір був виваженим та усвідомленим, – говорить Максим Козицький. – І я пишаюся тим, яку команду веду на ці вибори за списками партії «Слуга Народу». Це дійсно професіонали, кожен з яких досягнув результатів у власній царині. Це люди, які прагнуть впроваджувати якісні зміни в регіоні та розуміють, як це зробити. Думаю, що за майже рік моєї роботи в ОДА ви могли переконатися, що моя команда не просто обіцяє, але й досягає конкретних результатів. Попри пандемію, ми змогли показати рекордні темпи з ремонту доріг, здали майже всі об’єкти, які планувалося завершити цього року за програмою «Велике будівництво», взяли під контроль ситуацію з подоланням коронавірусної кризи і це – лише початок».

Лідер списку партії «Слуга Народу» до Львівської обласної ради додає, що в час передачі повноти влади місцевим радам особливо важливо мати ефективну комунікацію зі столицею. «На жаль, дуже часто місцеві ради стають осередком політичної конкуренції чи навіть якихось міжусобиць, хоча на цьому рівні немає місця політичним амбіціям кожного. Тому дуже важливо зараз мати порозуміння зі столицею, аби більше ніколи не допустити ані сміттєвих блокад, ані політичних переслідувань. І ми представляємо президентську партію тут, на Львівщині, аби бути цим мостом порозуміння з Президентом і Кабінетом Міністрів, аби нести конструктив та ефективно працювати задля добробуту Львівщини», – резюмував Максим Козицький.

Кандидат на посаду голови новоствореної Львівської ОТГ Тарас Кльофа акцентував, що участь у голосуванні – громадянський обов’язок кожного, особливо важливий у час війни.

«Ми часто з вами дивуємося, як хтось може «втомитися від війни», адже на кону – існування нашої держави як такої. Водночас, соціологічні зрізи невтішні, бо дуже багато наших співгромадян збираються ігнорувати вибори, на диво ця тенденція стосується і Львівщини. Як кадровий військовий, що провів у зоні АТО дві ротації, бачив на власні очі самовідданість наших бійців та їхню вмотивованість на перемогу, хочу вам сказати, що ігнорування такого простого обов’язку як участь у голосуванні на виборах – це для них удар у спину, – вважає Тарас Кльофа. – Мужні та самовіддані чоловіки й жінки зараз ризикують життям, аби у нас з вами тут була можливість користуватися механізмами демократії, розвивати країну та реформувати її. Тому я закликаю кожного львів’янина, який вагається, чи приходити на дільницю 25 жовтня, згадати про свій обов’язок перед країною та виконати його».

На думку кандидата, кожна неявка на дільницю послаблює нашу країну та сповільнює рух до європейських демократичних стандартів, і саме тому важливо проявити громадянську позицію та прийти на голосування. Одночасно, він наголошує також і на дотриманні правил безпеки під час голосування. Дійсно, в умовах пандемії варто завжди пам’ятати про особисту безпеку: на дільниці бути лише в захисній масці та тримати соціальну дистанцію. Ці базові правила дозволять проголосувати без ризиків. 

Нагадаємо, голосування на місцевих виборах-2020 відбудеться 25 жовтня. Обиратимуть усе місцеве самоврядування, а саме: обласні, районні та місцеві ради в містах, селищах і ОТГ, а також голів цих рад.aaaerth