11mainjpgЦьогорічні місцеві вибори 25 жовтня матимуть вирішальний вплив на життя та соціальну інфраструктуру громад і визначать, як виглядатимуть наша вулиця, місто, район чи область завтра. Адже досі ніколи ще місцева влада не мала стільки можливостей для змін. Але це не єдина причина, чому молодим мешканцям Львівщини слід взяти найактивнішу участь у голосуванні та прийти до виборчих дільниць 25 жовтня.

Причина №1 – Ти можеш особисто вплинути на десятикратне збільшення громадського бюджету Львова!

У Львові функціонує крута ініціатива – громадський бюджет, який дає можливість кожному мешканцю брати участь в розподілі коштів місцевого бюджету шляхом подання проєктів вдосконалення нашого міста. Будь-хто з львів’ян, може подати on-line свій проєкт, перемогти в голосуванні і, проєкти, які здобудуть найбільше голосів – будуть реалізовані з міського бюджету.

Учасник АТО, військовий медик та кандидат на посаду міського голови від президентської партії «Слуга Народу» Тарас Кльофа – пропонує збільшити громадський бюджет Львова в 10 разів. «Вже у 2021 році є цілком реалістичним десятикратне збільшення бюджету громадської участі, який дозволить громаді самостійно визначати пріоритети спрямування бюджетних коштів. Найважливіші проблеми містян, які десятиліттями не вирішувалися, зокрема облаштування будинків та прибудинкових територій, парків чи велодоріжок, можна буде вирішити вже наступного року», – зазначає кандидат на посаду міського голови Львівської ОТГ Тарас Кльофа.

Причина №2 – Молодь має підтримувати своїх!

25 жовтня варто йти на вибори насамперед для того, щоб підтримати своїх молодих однолітків.

Величезна частина кандидатів до сільських, селищних, районних, міських і обласних рад на виборах 25 жовтня від партії «Слуга Народу» – молоді люди віком до 30-ти років.

Ми хочемо, щоб міські бюджети формувалися, в тому числі, й для потреб молоді, а гроші молодих платників податків спрямовувалися на молодіжні освітні, культурні, музичні і спортивні проєкти та ініціативи. То ж кого ж нам іще підтримувати, як не своїх?

Найбільше молодих кандидатів до місцевих рад йде саме у списках президентської партії «Слуга Народу», яка є насамперед партією молоді та найбільше, з поміж інших партій, виражає інтереси молодих людей. «Збільшення представництва молоді у місцевій владі – це не лише шлях до очищення державної служби від корупції, але й запорука успіху та розвитку місцевої громади. У всіх розвинених країнах, економічний бум починався лише після того, коли за роботу на місцях бралися молоді менеджери», – зазначає кандидат до обласної ради від партії «Слуга Народу» Роман Фединяк.

Причина №3 – Діджиталізація!

Прийди на вибори 25 жовтня, щоб більше ніколи не збирати паперових довідок!

Десятиліттями бюрократи множили тонни паперів та змушували громадян оббивати пороги чиновницьких кабінетів, щоб взяти якусь довідку, до того ж, часто – зовсім не безкоштовно.

Сьогодні, система надання адміністративних послуг активно змінюється, а команда Володимира Зеленського залишає в минулому паперову бюрократію та вводить сучасну цифровізацію країни, завдяки якій, вже сьогодні українці можуть реєструвати документи чи сплачувати податки прямо з власного смартфона, не заходячи в жодну державну установу. А іноземні держави вже домовляються про купівлю українських електронних розробок «Дія» та інших додатків електронної взаємодії держави з громадянами.

Президентська команда Максима Козицького на Львівщині сьогодні єдина, хто виступає за переведення всіх державних послуг в онлайн: від народження дитини – до реєстрації бізнесу. «Держава у смартфоні», яку обіцяв Володимир Зеленський, з наступного року стане реальністю. Це покладе край застарілій бюрократичній процедурі функціонування державного апарату та спростить життя громадян у спілкуванні з чиновниками», – наголосив перший номер у списку президентської партії «Слуга Народу» Максим Козицький.

Причина №4 – Молодіжні кредити та економічна незалежність молоді!

Прийди на вибори 25 жовтня, щоб мати можливість доступу до пільгових кредитів під найнижчі відсотки на житло, автівки чи відкриття власного бізнесу!

Уже сьогодні президентська партія «Слуга Народу» запроваджує пільгову програму кредитування «Доступні кредити 5-7-9%», якою скористалися тисячі українців. А команда Президента на Львівщині, на чолі з Максимом Козицьким, ініціює розширення державної програми кредитування, насамперед, для потреб молоді, щоб нова генерація українців могла здобути власну економічну незалежність. «Вже до кінця цього року ми плануємо розширити державну кредитну програму на потреби молодих громадян: купівлю нерухомості, житла, автівок, комп’ютерної техніки, молодіжні стартапи чи здобуття освіти», – зазначає перший номер списку президентської партії «Слуга Народу» до Львівської облради Максим Козицький.

Причина №5 – Скасування призову і професійна армія!

Прийди на вибори 25 жовтня для скасування призову та переходу на професійну армію за стандартами НАТО!

Будь лікарем, програмістом, юристом, вчителем чи будівельником і почувайся в безпеці! Професійна боєздатна армія, яка щодня тренуватиметься, захистить Тебе і Твою країну!

Президентська партія «Слуга Народу» ініціює запровадження професійної армії, добре розуміючи, що в ХХІ столітті війни виграють якістю та професійністю, а не кількістю. Олександр Тіщенко, який очолює військовий комісаріат Львівської області і йде до Львівської обласної ради за списком президентської партії «Слуга Народу», підтримує повну відмову від призову шляхом фінансового стимулювання громадян, які підписують контракт із ЗСУ. А нацгвардієць Сергій Шуляк, який балотується до Львівської міської ради за списком «Слуги Народу» та очолює військову частину Національної гвардії України наголошує, що «планує зробити пріоритетним питання розвитку професійної армії із залученням високо мотивованих ветеранів АТО/ООС і військ територіальної оборони».

Тож прийди на вибори 25 жовтня – і почувайся в безпеці!

На правах реклами