1491290369 pozhezha 0
фото умовне
Поліцейські розслідують обставини загибелі двох людей внаслідок пожеж на Львівщині. За цими фактами слідчі відкрили кримінальні провадження, встановлюються причини займання у гаражі та квартирі.

Так, 27 жовтня, близько 6.40 у Пустомитівський відділ поліції надійшло повідомлення про те, що після локалізації пожежі на території домогосподарства в одному з сіл району, в обгорілому автомобілі «УАЗ», що знаходився в гаражі, було виявлено тіло чоловіка без ознак життя.

Того ж дня, як уже повідомляв "Форпост" про цю подію, о 23.15 у Червоноградське відділення поліції надійшла інформація про те, що після гасіння пожежі в квартирі 5-поверхового житлового будинку міста було виявлено тіло невідомого чоловіка.

На місці працювали слідчо-оперативні групи територіальних підрозділів поліції. Як попередньо встановили правоохоронці, причиною займання у гаражі та помешканні стало необережне поводження з вогнем.

Також поліцейські встановили особи загиблих: 59-річного власника авто - мешканця Пустомитівського району, та 63-річного господаря квартири - жителя Червонограда.

За цими фактами слідчі територіальних відділу на відділення поліції Львівщини за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури номер №3 та Червоноградської місцевої прокуратури, відкрили кримінальні провадження за ч.2 ст.270 (порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України.

Тіла загиблих зараз скеровано на експертне дослідження. А поліцейські встановлюють обставини подій.