bardak5999999
фото умовне
Фактично 77% затримок відбуваються через те, що городяни неправильно паркуються, чим перешкоджають руху трамваїв, а також через наявність великої кількості ДТП й недотримання правил дорожнього руху львівськими автомобілістами.

Про це пояснюють у львівській мерії. 

За даними департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міської ради, лише за жовтневий період (з 1 по 25 число місяця) в русі електричного міського транспорту стало аж 147 затримок громадського транспорту. З’ясували причини такої кількості затримок в русі транспорту і довідалися, що через ДТП сталося 84 затримки (більше 57% всіх затримок), а через неправильне паркування місцевих автомобілістів відбулося 29 затримок в русі транспорту, що складає більше 19% всіх затримок громадського транспорту у Львові. Про це також повідомляє сайт lviv-future.

Всього за цей період було зафіксовано 113 затримок руху транспорту через ДТП та неправильне паркування. При цьому майже 80% затримок припадає саме на міський електричний транспорт – трамваї. І лише 1% всіх затримок трамваїв відбуваються у Львові з вини самих трамваїв.