2 38 1536x1024До Національної академії сухопутних військ 21 листопада завітала делегація Збройних сил Канади на чолі з командиром операції «Unifier» підполковником ЗС Канади Сарою Хір. 

Під час зустрічі з керівним складом вишу начальник Академії генерал-лейтенант Павло Ткачук коротко ознайомив іноземних гостей зі структурою, завданнями та діяльністю навчального закладу. Він також наголосив на значному внеску канадської армії у підготовку підрозділів Збройних Сил України. Про це повідомила пресслужба академії. 

«Тренувальна місія Збройних сил Канади в Україні з промовистою назвою UNIFIER (українською «той, що об’єднує») вже давно стала невіддільною частиною з вишколу бойових підрозділів Українського війська. І надзвичайно приємно і відповідально, що найбільші зусилля наші канадські друзі та партнери зосередили саме у Міжнародному центрі миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ, який без зайвої сором’язливості можна назвати форпостом міжнародного військового співробітництва України та її Збройних Сил», – зазначив генерал-лейтенант Павло Ткачук.

Також під час зустрічі було обговорено результати спільної роботи й окреслено напрямки подальшої співпраці. Після цього канадські військовослужбовці ознайомилися зі сторінками історії вишу, оглянули експозицію академічного музею, а також з навчально-матеріальну базу навчального закладу.5 3 1 1536x102414 3 1536x1024