b_400_0_16777215_00_images_2021_135809308_2805045956445131_9117209166717873306_n.jpg12 січня львів’янина, якого госпіталізували до лікарні з можливим діагнозом "ботулізм", виписали. Нагадаємо, він потрапив у лікарню, після того як споживав продукти з "Ашану".

Спеціалісти Головного управління Держпродспоживслужби у Львівській області провели дослідження на наявність ботулічного токсину у продуктах з супермаркету "Ашан". Про це повідомила пресслужба управління.

За результатами лабораторних досліджень в продукції ботулінічного токсину не виявили, за результатами мікробіологічних показників продукція відповідає нормі.

Досліджували зразки наступних продуктів:

консерва рибна «Шпроти в олії» ТМ «Аквамарин», консерва рибна «Ризькі шпроти в олії», виробництво: Латвія; пресерва «Мідії солені в ароматизованій олії» ТМ «Водный мир».

Нагадаємо, 4 січня у Мостиську лікарню прибув мешканець Львова, який 1 січня споживав продукти з супермаркету "Ашан". Зі слів хворого, із всіх 8 осіб, які вживали дану продукцію, захворів тільки він.