141193762 2878439662482088 219696894217652481 oУ Дрогобичі поблизу торгового центру "Матадор" кілька чоловіків намагались повісити собаку, який нашкодив їхньому господарству, з'ївши курку. Про це 21 січня повідомила Олена Петришин у Фейсбуку.

"Недавно дзвінок - щойно в полі біля "Матадору" мужики вбивали собаку. Шок! Що, як? Хвала Богу, що сторожував мужчина з великим серцем, і почувши несамовиті крики собачки побіг туди. І побачив страшну картину. Його вішали, вбили.

Мужчина відбив песика, а ті нелюди оправдовувались, та він курку зжер, що з ним ще робити. Ми вже мали одного такого, позбулись (навіть не хочу уявляти як). Взяли іншого і той туди ж. Агов, люди, схаменіться, що з вами? Хто дав вам право відбирати життя? Ким ви себе уявили? От дуже сподіваюсь, що колись вас теж так вивезуть в поле і почнуть вбивати.Неможна бажати такого, але неможу інакше. Гляньте на цю дитину. Як можна було безжалісно позбавляти його життя!?

Дякуємо щераз мужчині за доброту і врятоване життя! І велике дякуємо жіночці Нелі, яка забрала собача поки до себе. А далі буде видно. Основне щоб все з ним було добре. Завтра покажемо лікарю.

Дякуємо Руслані, що поїхала з ним допомогти. Фінансова сторона вся на нас, ми за все оплатимо і допоможемо", - пише Олена Петришин