saedghhgfhВвечері 24 січня неподалік від міжнародної траси “Київ - Чоп” у Бродах сталася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Про це йдеться у сюжеті телеканалу Броди online.

"На місці пригоди ми з’ясували, що двоє чоловіків потрапили під автомобіль. Одного госпіталізували, а інший загинув на місці пригоди", – йдеться в дописі.

Зазначається, що від удару у автомобіля відлетів номерний знак та тріснуло лобове скло. У сюжеті також додали, що чоловіки були на проїжджій частині. Деталі пригоди встановлює поліція.

Як повідомили у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА,  ДТП сталась 24 січня о 21:12 год. Мешканець м. Радивилів Рівненської області 1982 року народження, рухаючись на автомобілі марки «Рено Колеос», у м. Броди, на своїй смузі руху, здійснив наїзд на двох пішоходів, які вийшли на проїжджу частину.2021 01 25 084127

У результаті ДТП один пішохід, мешканець м. Броди 1979 року народження, загинув на місці події, іншого, мешканця м. Броди 1976 року народження, з діагнозом: “політравма”госпіталізовано в реанімаційне відділення Бродівської ЦРЛ.