image 6563453Мехелен у напруженому поєдинку переграв Васланд-Беверен у 22-му турі Ліги Жупіле. Українець Мар'ян Швед відзначився результативними діями, пише Футбол 24.

Український вінгер Мар'ян Швед розпочинав матч проти аустайдера бельгійської першості з перших хвилин. Наставник Мехелена Вутер Вранке точно не пошкодував за такий вибір – до середини першої 45-хвилинки Мар'ян відзначився двома результативними діями.

Спершу Швед асистував на Волша, ефектно прибравши оборонця Васланд-Беверена. Для нього це, до слова, перша результативна передача у футболці Мехелена. Вже через декілька хвилин українець записав до свого активу ще й гол красиво перекинувши кіпера, уникнувши перед цим офсайду.

Щоправда, по перерві справи у "жовто-червоних" були не дуже – Фоше протягом 10 хвилин оформив дубль. Все йшло до мирової, але Мехелен на 90+2 хвилині забив переможний м'яч. Мар'ян Швед продовжив феєрію дублем!

Фінальний свисток зафіксував шалену перемогу "малінців". Мехелен піднявся на 10 місце, набравши 32 пункти. Васланд-Беверен залишився останнім з 21 очком в активі.