pogrebnyakСьогодні, 23  травня, увечері працівниками Нацполіції було затримано директора ДП «Львівський завод ЛОРТА» Олега Погребняка, якого разом із ще сімома особами підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого ч.3. ст.303 Кримінального кодексу України (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією).

Про це Форпосту повідомили джерела у Нацполіції.

Як стало відомо Форпосту, підозрюваному визначено термін тримання під вартою або сплату застави у розмірі 129 тисяч гривень.

Олега Погребняка, зокрема, підозрюють в організації діяльності клубів «Какаду» у Львові, де відвідувачам надавали послуги сексуального характеру. Діяльністю "Какаду" активно цікавилися громадські діячі, які здійснили туди низку викривальних рейдів.

kakadu1Раніше на запит Форпосту у Нацполіції Львівщини повідомляли про підозри Погребняку та його спільникам та про оголошення його у розшук.

kakaduОлег Погребняк очолив підприємство «Укроборонрому» ДП «Львівський завод ЛОРТА» у березні 2016 року. Раніше він був керівником іншого підприємства «Укроборонпрому» – «Імпульс», довкола якого була низка скандалів, та був радником директора Львівського бронетанкового заводу.