398587358738043Минулого тижня на Львівщині у військового 24-тої бригади імені короля Данила виник конфлікт із водієм маршрутки Самбір-Яворів через пільговий проїзд. Водій вимагав в учасника бойових дій оплати за проїзд у транспорті, незважаючи на право пільги. Цей маршрут обслуговує ТзОВ "Самбірське АТП 14608".

Про це 19 лютого повідомив побратим військового Ігор Саган, який також є учасником війни на Сході та директором Бориславського міського парку культури та відпочинку.

"Один із моїх побратимів проходить службу в 24 бригаді Данила Галицького. І ось цей субєкт не звертає уваги, що передним діючий військовий, учасник бойових дій і патріот, він дуже сильно хотів гроші! Так будьте відомі у Фейсбуку! Хлопці, які живуть поблизу - прохання покатайтесь на його маршруті задля профілактики", - написав Ігор Саган.

Після цього, 22 лютого, "Українська Військова Організація" та "Спілка Учасників Бойових Дій Самбірщини" знайшли горе-водія маршрутки та втрутились у конфлікт, намагаючись захистити побратима.

"УВО та Спілка Учасників Бойових Дій Самбірщини відреагували на прохання побратимів щодо водія маршрутки Самбір-Яворів, в якого вийшло непорозуміння з УБД. Водій визнав що був не правий та сказав що більше такого не повториться", - повідомив Ігор Кузьо, підсумувавши зустріч військових із водієм.

Довідка: 24-та окрема механізована бригада імені короля Данила — військове з'єднання механізованих військ у складі Сухопутних військ Збройних сил України чисельністю у бригаду. Базується в м. Яворів на Львівщині.