094855768549854У санаторії "Шкло" на Яворівщині проживають олені. Тварини знаходяться за огорожею, де за ними доглядають працівники санаторію. Однак відвідувачі іноді можуть підгодовувати тварин. Через неправильний раціон одному з оленят стало погано. 

Про це повідомила очевидиця Ірина Волкова.

"Люди, у вас зовсім немає розуму! 28 лютого приїхала глянути на олені, а побачила наступне. Якісь нерозумні понакидали хліб, олені їдять, а мале оленя кашляє, дуситься і з носа йде піна з соплями. 

Ви, коли йдете годувати оленів, хоча б цікавитесь чим можна їх годувати?
Який ще хліб? Є яблука, груша, кабачок, морква, картопля, буряк. Берете, миєте, нарізаєте дрібними кусками і тоді йдете годувати! В мене слів бракує.

Працівників санаторію повідомила, зразу відреагували та пішли до оленя. Що з ним буде далі - незнаю", - обурюється жінка.

Нагадаємо, раніше місцеві мешканці закликали підгодовувати тварин у соцмережах. Натомість працівники санаторію стверджували, що їжі тваринам вистачає.

"Для Оленів в Санаторії закуплено достатньо зерна і проведена заготівля сіна. Для цього є відповідальна людина, яка їх годує кожного дня. А для некомпетентних в цьому людей повідомляю і прошу не можна годувати цих тварин капустою, цілими яблуками, хлібом і т.д", - написала Любов Кухар-Ільків.

Санаторій «Шкло» — бальнеологічний і грязевий санаторій, що розташований у лісопарку Розточчя в селищі Шкло Яворівського району Львівської області. Санаторій розміщений у лісостеповій місцевості з м'яким, помірно-континентальним кліматом, без різких температурних коливань.