rukavychka peremyshlyany5 750x430У фарші в супермаркеті “Рукавичка”, що в Перемишлянах, знайшли шматочки пластику. Про це Руслана Боднар-Маліновська розповіла в групі “Перемишляни. День за днем” у Facebook пишуть Правдиві новини.

“Це просто жах! Сьогодні купила фарш в Рукавичці а там шматочки якогось синього-фіолетового пластику”, – зазначила користувачка мережі.rukavychka peremyshlyany

Під дописом жінки розгорілася бурхлива дискусія:

“Йдіть на площі є м’ясний магазин чи тільки там тепер і купляю”.

“Потрібно м’ясо купляти та готовити з нього фарш, ви хоч дома помиєте, а там повірте ні, ще й інші залишки знайдете”.

“А ви теж добрі, та хто купує в магазині готовий фарш або вже замариноване м’ясо на шашлик? Це ж отрута. Протерміноване м’ясо спершу перепаковують і перебивають дату, тоді коли не продалося, ще раз роблять те саме. А коли і тоді його ніхто не купив і вже почало смердіти його мелять на фарш додають приправ і пакують в герметичну упаковку. Це основа всього українського бізнесу. На пластиковому млинку мололи напевно”.

“Яка зараз санстанція, я одного разу там купила мясо гуляшове то пахло як домашнє, а одного разу тотак смерділо на цілу хату, не знаю від кого це залежить,мабуть від тих хто хоче мясо збути”.

“Я, також купила курячий фарш в Рукавичці і в ньому були такі самі фіолетові кусочки. Це сліди марганцівки, в якій вимочують м’ясо. Побачила вже після покупки”.rukavychka peremyshlyany1rukavychka peremyshlyany2.jpg