9993ca21 1003 4e15 aa03 dafed715bf95Соціальне підприємство Турклуб "Манівці" потребує нашої допомоги. Клуб займається спортивним туризмом і проводить гуртки для дітей та молоді. Зараз він потребує мікроавтобус для організації сплавів, доставки спорядження та участі дітей у змаганнях та мандрівках.

Вже майже 20 років соціальне підприємство Турклуб "Манівці" займається спортивним туризмом і проводить гуртки для дітей та молоді, також вони збудували мультиспортивний зал та скеледром у Львові, створюють спортивну школу у с. Березина, проводять фестиваль НебуХАЙ, екологічні акції та змагання.

Вони мріють, щоб спорт, туризм та активне дозвілля були доступними для всіх - а для цього потрібні кошти на спорядження, майданчики та проведення заходів. 10 років тому їм спало на думку, що вони можуть заробляти на все це, організовуючи сплави та активні мандрівки. Так вони стали соціальним підприємством.f7d03225 5514 42ed 9ae1 e3f58838153bТепер не менше 40% прибутку від організації корпоративного та індивідуального активного відпочинку, дитячих таборів та прокату спорядження, скеровуються на діяльність громадської організації.

Завдяки цьому соціальне підприємство Турклуб "Манівці":
- збудувало мультиспортивний соціальний зал у Львові, де функціонує 9 секцій для дітей та молоді та тренуються чемпіони світу з брейк-дансу,
- перебудовує зруйновану насосну станцію у селі Березина на Дністрі на рекреаційно спортивний центр,
- дофінансовує виїзди вихованців на навчально-тренувальні збори та змагання,
- проводить Фестиваль НебуХАЙ та щорічно втілюємо не менше 10 соціальних проектів, у яких участь бере близько 2500 учасників.

Діяльність клубу нерозривно пов’язана з поїздками - за рік вони долають близько 15 000 км: перевозять інструкторів на комерційні сплави та корпоративні заходи, а також вихованців секцій - на тренувальні збори та змагання (в тому числі Чемпіонати України з водного туризму, кануполо, веслувального слалому, скелелазіння та гірського туризму), а також доставляють тони спорядження - каяки, катамарани, скеледроми, наметові містечка, велосипеди, надувні ігрові етапи та багато-багато іншого (перелік на кожен виїзд налічує десятки пунктів) - для цього всього у них є два причепи і професійний водій з багаторічним досвідом за кермом. Бракує лише буса.

Власний транспорт дасть змогу бути мобільнішими, незалежними та ефективнішими - підприємство зможе оперативніше доставляти спорядження у прокат, заощадить на простої та здешевить транспортні послуги - а отже зможе зробити більше корисного, а вихованці побачать більше нових річок, скель і гір.

Усі зібрані кошти будуть скеровані на закупівлю 8-місного буса з невеликим пробігом - завдяки Міжнародному фонду "Відродження" кожен Ваш внесок буде подвоєний і спільними зусиллями ми зможемо придбати не "корча", а робочого "коника", який ще довго служитиме корисній справі, а клуб забезпечить йому хороше обслуговування і дбайливу експлуатацію.

Фото з інтернету, але завдяки Вашій допомозі воно може стати реальністю.

Допомогти можна за посиланням ТУТ, натиснувши на кнопку "фондувати".f882a7d9 9c95 43a4 b8ac 13ecfba94265