slipak boetsУ четвер, 1 червня, о 14.00 год. у Конференц-залі Львівської обласної філармонії (вул. Чайковського 7, другий поверх), відбудеться прес-конференція з нагоди першого в Україні музичного маратону пам’яті Василя Сліпака «W LIVE. ТИХІ ДНІ ЛЮБОВІ І МУЗИКА МИРУ».

Про це повідомляє прес-служба львівської мерії.

Маратон «W LIVE. Тихі дні любові і миру» відбуватиметься у Львові від 29 червня до 1 липня 2017 року і буде присвячений пам’яті українського оперного співака Василя Сліпака, який загинув в АТО влітку 2016 року. Музичні події відбуватимуться протягом 3-х днів на різних локаціях Львова і поєднають у собі оперну, фортепіанну і хорову музику.

На прес-брифінгу організатори і учасники розкажуть про ідею, детальну програму і всесвітньо відомих музикантів, які візьмуть участь у марафоні.

«W LIVE. Тихі дні любові і миру» - це можливість зібрати на одній сцені найкращих музикантів з різних країн Європи, які знали і працювали із Василем Сліпаком. Маратон є спробою відчути музику як мову миру і любові, а також показати слухачам, якою потужною може бути сила класичної музики і скільки сучасних інтерпретацій вона може мати.