c7d6bfc4e72262582bbd72050fb711fed785fd274 червня в багатоповерхівці в Лодзі обірвався і спав з висоти 15-го поверху ліфт, на кабіні якого перебували двоє українців. Вони ремонтували ліфтову шахту. Чоловіки 41 та 42 років зазнали серйозних ушкоджень і були госпіталізовані в тяжкому стані. Життю старшого зараз нічого не загрожує, а от за життя на 1 рік молодшого постраждалого лікарі продовжують боротися. Нещасний випадок найімовірніше стався через те, що протерлась одна з мотузок, до якої була прикріплена платформа, на якій перебували українці.

Стала відома найбільш ймовірна причина нещасного випадку в Лодзі з ліфтом, в якому перебували двоє працівників з України.
Як пoвідoмляє Yavp.pl з пoсиланням на tvn24.pl, після падіння ліфтової кабіни з 15-поверху житлового будинку в Лодзі прокуратура почала розслідування причин нещасного випадку.

У рамках слідчих заходів експерти двічі оглядали місце. Повторна перевірка виявила, що нещасний випадок найімовірніше стався через те, що протерлась одна з мотузок, до якої була прикріплена платформа, на якій перебували українці. Зараз прокуратура пробує з'ясувати, чи роботодавець належним чином убезпечив працівників і чи не мала місце халатність. Тільки після цього можна буде робити висновки щодо можливої ​​кримінальної відповідальності.