0000000777image
фото ZAXID.NET
Для салону  хочуть використати приміщення з окремим входом у партері і підвалі готелю загальною площею 467 м2, де раніше розташовувалися бутік дизайнерського одягу та турецький ресторан. Проте, в готелю ще немає наразі відповідних дозволів.

Так, в історичному готелі «Жорж» у центрі Львова планують відкрити зал гральних автоматів. Цю інформацію для ZAXID.NET надав керівник готелю Костянтин Корнєєв, попри те, що ні у готелю, ні у компанії орендаря наразі нема дозволів на провадження грального бізнесу

Крамниця з одягом та ресторан Turkish House закрилися у січні цього року, а вже на початку лютого адміністратори «Жоржу» здали ці приміщення площею 283 м2, а також частину підвалу площею 184 м2, в оренду на п'ять років київській компанії «Селестія Геймс», відтоді там почалися ремонтні роботи.

Зокрема, керівник готелю Костянтин Корнєєв підтвердив, що у «Жоржі» планують відкрити зал гральних автоматів, тому робітники заносили апарати всередину. Водночас він наголосив, що наразі ні готель, ні компанія-орендар не мають необхідних дозволів, тому автомати просто зберігатимуть у приміщеннях, допоки заклад не запрацює офіційно. За його словами, нині немає конкретної дати відкриття грального залу, також невідомо, скільки саме автоматів у ньому встановлять.

«Наразі там тривають підготовчі роботи. Зал відкриється, коли будуть всі потрібні ліцензії», – сказав Костянтин Корнєєв та додав, що «Жорж» хоче отримати категорію «3 зірки», що передбачає дозвіл на відкриття салону гральних автоматів. За його словами, готель вже подав документи на розгляд до Держагентства розвитку туризму, проте спеціальна комісія наразі не ухвалила рішення щодо надання йому потрібної «зірковості».