2C8FD696 5342 4018 81AE E6A7E8C88BC5XX Міжнародний економічний форум триває на Арені Львів. Присутні дискутують на різноманітні теми життя області, про те, як вплинув на них ковід та якою буде економіка у постковідний час. Про це інформує ЛОДА.

Серед обговорюваних тем - «Міжнародна технічна допомога, як інструмент впливу на соціально-економічний розвиток громад».

Присутніх привітав перший заступник голови Львівської ОДА Андрій Годик.

«Вітаю вас на ювілейному Форумі та тематичній панельній дискусії. Я переконаний, що міжнародно-технічна допомога і бюджетні програми розвитку – це дійсно чудовий інструмент для культурного, соціально-економічного розвитку громад, це додатковий стимул для співпраці між громадами та інституціями в регіоні, також з іншими країнами. Сьогодні спікерами будуть представники партнерів, які співпрацюють і вкладають кошти в Україну і Львівщину зокрема. Так, серед присутніх представники програми транскордонного співробітництва Польша-Україна-Білорусь, Українського культурного фонду, Турецької програми ТІКА, міжнародного фонду «Відродження» і це далеко не вичерпний перелік», - зазначив Андрій Годик.807EDF4F 00AE 43B8 BD17 C88315B38F7A


Серед спікерів - Владислав Берковський, Анджей Слодкі, Джунейт Есмер, Ростислав Томенчук, Оксана Дащаківська, Альона Дмуховська, Ольга Маліхатко.

«Щиро переконаний, що ця дискусія має дати відповідь на ті питання, які є в багатьох із вас, але основне, що вони мають виступити стимулюючим фактором для написання нових проєктів та успішної їх реалізації. Оскільки кожен успішно реалізований проєкт МТД - це додаткова точка зростання для громади та Львівщини загалом. ЛОДА завжди відкрита для плідної конструктивної співпраці і я щиро переконаний, що цей захід стане додатковим стимулом для її розширення та поглиблення», - додав перший заступник.