115C6DA0 8FF1 4B10 88BF DAFB07777283Мешканці 3 сіл Куликівської територіальної громади готують акцію з перекриття міжнародного автошляху М10, через невиконані обіцянки чиновників з ремонту дороги, пише Гал-інфо.

Мова йде про дорогу місцевого значення С140675 Надичі – Малі Підліски, яка є єдиним сполученням трьох сіл Нове Село, Стронятин та Кошелів, як з адміністративним центром об'єднаної громади — смт Куликів так і з містом Львів.

Останні ремонтні роботи на даній дорозі проводились ще на початку 2000-х років. Знову провести ремонтні роботи селянам обіцяли ще з 2014 року, але далі обіцянок справа не зайшла. На неодноразові звернення селищної ради до відповідних підрозділів обласної адміністрації жодних реальних дій не відбувається.ADA8745E E504 4943 8450 A2FDC8A69ED9

"Перед кожними виборами нам обіцяють нарешті зробити дорогу. Але після виборів, всі обіцяльники кудись зникають до наступних. Зате у всіх новинах пишуть та показують "Велике будівництво Зеленського", якого у нас чомусь ніхто не бачив і не чув. З року в рік те, що колись було дорогою просто зникає. Люди вже починають їздити полями, адже коли сухо, то там набагато комфортніше і менше ям.

Через таку дорогу у нас постійні проблеми з рейсовими автобусами, які постійно ламаються. Перевізник попереджає, що може відмовитись обслуговувати наш маршрут, тому що надто дорого обходяться постійні ремонти, а чим будуть діти добиратись до школи? Також, під час сплеску коронавірусу у нас були великі проблеми з доїздом швидких. І я вже не говорю, що у нас практично відсутні магазини, бо доставка продукції також відмовляється до нас заїжджати. Зате у нас в області ремонтують дороги, які перебувають набагато в кращому стані, й різні чиновники та депутати викладають по своїх фейсбуках красиві картинки, як вони гарно "працюють" для громади.

Зараз ми збираємо ініціативну групу та підготуємо всі необхідні листи-попередження в селищну та обласну раду, а також поліцію й інші структури, про акцію з перекриття дороги, ймовірно в Куликові. Якщо чиновники не чують нас з наших сіл, то ми прийдемо ближче до них, може тоді на нас звернуть увагу", - розповів в коментарі Гал-інфо мешканець одного з сіл.