У суботу в Стрийському парку пройдуть дитячі велозмагання «Дивогонка».

Захід організовує львівський осередок «Пласту» - молоді та старші члени організації. У програмі – велоперегони, ігри та майстер-класи для дітей. Подія розпочнеться 10 червня о 10.00 год. Для участі необхідно попередньо зареєструватися, повідомляє прес-служба ЛМР.

Участь у «Дивогонці» можуть брати діти від 1,5 до 10 років. До старту допускатимуть хлопців та дівчат на будь-яких велосипедах, технічний стан яких відповідає загальноприйнятим нормам. Пластуни наголошують - відповідальність за технічний стан велосипеда лежить на батьках учасників. Наявність шолома та його використання під час заїзду є обов’язковою умовою участі у велоперегонах.

«Велоперегони організовуємо з метою розвитку та підтримки в дітей зацікавленості до їзди на велосипеді та пропаганди здорового способу життя, дбайливого ставлення до навколишнього середовища. «Дивогонка» - це свято для всієї родини, де медалі та призи отримують всі маленькі учасники», - розповідають у львівському осередку «Пласту».

Організатори наголошують – «Дивогонка» - некомерційний захід. Окрім перегонів, паралельно триватимуть ігри та майстер-класи. Для участі необхідно зареєструватися.

«Дивогонка» відбудеться на території Стрийського парку з 10.00 до 17.00. Початок реєстрації – о 9.30. Реєстраційний внесок – 50 грн на першу дитину, 30 грн – на другу та наступних дітей в родині. Організатори закликають відвідати «Дивогонку» сім’ями.

За детальнішою інформацією слідкуйте у спільноті заходу або за телефонами: 093 419 42 17 (Наталя Дунай, прес-секретар львівського осередку Пласту), 063 451 79 44 (Соломія Терех, контактна особа «Дивогонки»).