18951003 1667840006578126 699242026536560210 nВ понеділок, 6 червня, було проведено комісійне обстеження дороги Турка-Східниця та моста на через річку Східничанка в селі Новий Кропивник. Комісія в складі представників райдержадміністрації, філії «Дрогобицький райавтодор», Дрогобицького управління водного господарства, сільського голови Нового Кропивника склала акт про те, що по вулиці О. Довбуша в п’яти місцях зруйновані підпірні стінки, що може призвести до руйнування автодороги загального користування державного значення Турка-Східниця. Про це інформують у Дрогобицькій районній державній адміністрації.

У випадку руйнування дороги буде перервано транспортний зв'язок з населеними пунктами Новий Кропивник, Рибник, Майдан, Довге Гірське, також буде ускладнено проїзд у Турківський район і частини сіл Дрогобицького району, а саме Старий Кропивник та Бистриця-Гірська.

Також комісія встановила, що внаслідок паводків змінено русло річки Східничанка, що призводить до руйнування берегових установ та відкрилків моста через річку.

Ініційовано негайно провести позачергове засідання комісії з питань ТЕБ та НС та прийняти відповідні рішення по цьому питанню.